Nejnovější recenze ze sekce Časové spínače
- Nemám delší zkušenost, ale první dojem je velice dobrý. Pro mě krásný velký a přehledný display a nastavení klasika jako na většině spínačů, jen mají velká tlačítka.
- funguje jak má
Bohužel v balení spínacích hodin spínajících "nulák" byl přiložen návod ke spínacím hodinám s tepelným čidlem.
Jinak hodiny zatím fungují
- Super
- Funguje jak má.
- Zatím jsem nic nenašel.
- Rád bych výrobek ohodnotil lépe, ale má čtyřnásobná zkušenost mi říká, že vydrží dva roky a tak tři čtyři měsíce. Těsně po záruce se odporoučí do věčných lovišť.
Bohužel ho potřebuji, takže přes tyhle nedobré zkušenosti ho musím kupovat.
mechanická časovač, jednoduše nastavitelný, velká spolehlivost a životnost
ok
Funguje
Cena
Jednoduché nastavení
dobře funkční
- ok - funguje
- Jednoduché nastavení, velký čitelný displej, spínací proud 16A. Používám ke spínání bojlerů u FVE, chtěl jsem spolehlivé zařízení. K dokonalosti chybí jen spínání v nule ale to je spíš podnět pro výrobce.
- Nejlevnější za stejné zbozi
- Plní vše co se od ní očekává
- Papírový návod byl přiložen a chyběli tam obrázky jak ji nařídit nicméně jsme si museli vyhledat na YouTube video návod jak ji nařídit.
Funguje skvěle
Nefungovalo.
- český výrobek
- kvalitní
- mohlby být levnější
Pracoval celou zimu bez jediného problému - spínal topné těleso. Jednoduché nastavení, nízká cena