Nejnovější recenze ze sekce Časové spínače
- Jednoduché nastavení. Slouží pro čerpadlo bazénu.
- Vynikající
Vynikající
Šikovná věc, v dnešní době
Náhradní , původní stále šlape.
O.K.
+ zatim funguje bez problemu
- bez problému, vše ok
- jednoduchy princip, nenarocne na typ kabelaze, staci telefonni kabel nebo zvonkovy drat, funguje krasne
- vymena baterii vyzaduje odmontovani ze zdi, protoze srouby jsou zezadu. Tlacitko nedrzi napevno a je tak nutne kryt uzavirat ve vodorovne poloze
- Kvalita
- možnost nastavit po 15 minutách
- tři režimy - off, on, časovač
- všechny 4 vodiče jsou jen na spodní straně
Funguje jak má, nastavení času velmi jednoduché, stejně tak přepnutí režimů. Montáž bez problému.
- 100% stav.
- Není
- Jednoduchý
- Za ty peníze, naprosto perfektní, jednoduchý, přehledný, návod v češtině, ale ani nemusí být. V jednoduchosti je krása. Než kupovat drahé hodiny za tisíce, tak tyto jsou skvělé.
- zapojeno, funguje
- Cena.
- Vzhled.
- Výborné zpracování.
- Spolehlivost.
Spínač mám přes 4 roky a jsem spokojený.
- spokojen
- velký displej
- Dělá to, co jsem od něj očekával.
- Je třeby počítat s tím, že po připojení fáze se časovač sám sepne (například když je výpadek napájení, tak po opětovném zapnutí časovač sepne i bez stisknutí ovládacího tlačítka). To se v návodech nikde nedočtete. Pokud s tím ovládáte osvětlení, není to problém, ale já s tím spínám čerpadlo, a musel jsem kvůli tomu instalovat ještě vypínač.
Spínací hodiny s letním časem. Mám troje a všechny se předbíhají asi o 15 minut za dva měsíce, jinak jsou spolehlivé, umístění tlačítek už znám po hmatu (manuální rozsvícení při údržbě).
Bohužel se jedná o výrobek, který byl vyrobený v Číně. U tohoto obchodu bych to nepředpokládala.
Ještě není otestován, ale mám důvěru.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »